۵ آبان ۱۳۸۷، ۹:۴۸

تبلیغات و فروش فیلم‌ها ـ 10/

تلویزیون بهترین گزینه برای تبلیغات سینمایی است

تلویزیون بهترین گزینه برای تبلیغات سینمایی است

عبدالله علیخانی با اشاره به اینکه تشریفات اداری مانعی در برابر تجربه‌های تازه است، تلویزیون را بهترین گزینه برای تبلیغات سینمایی دانست.

این پخش‌‌کننده در گفتگو با خبرنگار مهر، بهترین راه برای تبلیغ فیلم‌ها در ایران را استفاده از تلویزیون دانست و گفت: ما هنوز نمی‌توانیم به شیوه‌های مدرن مرسوم در دنیا پایبند باشیم. جامعه ما سنتی است و باید از شیوه‌هایی استفاده کرد که برای عموم قابل دسترسی باشد.

علیخانی افزود: طبیعی است در چنین جامعه‌ای اینترنت نمی‌تواند ابزار تبلیغی خوبی باشد چون در شهرهای دورافتاده کسی از اینترنت استفاده نمی‌کند. تبلیغات نباید انحصاری و فقط مختص اهالی پایتخت باشد.

وی با اشاره به بالا بودن هزینه تبلیغات در ایران گفت: زمانی می‌شد از شبکه‌های خارجی استفاده کرد، اما با ممنوعیت این کار  تهیه‌کنندگان یک راه برای تبلیغ محصول خود را از دست دادند. هزینه تبلیغات در این شبکه‌ها بسیار پایین‌تر از صدا و سیما بود.

علیخانی در ادامه با اشاره به فضای خاص صدا و سیما گفت: شرایط در صدا و سیما ناعادلانه است. ما برای پخش تیزر 50 میلیون هزینه می‌کنیم، اما دفعات پخش این تیزرها به 20 دقیقه هم نمی‌رسد، اما فیلم‌های محصول سیما کاملا مورد حمایت هستند و از تخفیف ویژه بهره‌مند می‌شوند. تعداد تیزرهای این فیلم‌ها گاهی در یک روز به دو برابر تیزرهایی می‌رسد که ما در کل اکران داریم.

این توزیع‌کننده افزود: گرچه صدا و سیما برای پخش تیزر تخفیف قائل می‌شود، اما این تخفیف‌ها آنقدر نیست که به تهیه‌کننده کمک کند.

علیخانی در ادامه با اشاره به شرایط موجود گفت: تبلیغات جدید نیاز به هماهنگی با ارگان‌های مختلف دارد. تشریفات اداری مانع می‌شود کسی به سمت تجربه‌های تازه برود. در این شرایط و با توجه به فضای فرهنگی کشور فعلا تلویزیون بهترین گزینه برای تبلیغات سینمایی است.

وی افزود: تبلیغات شهری در تهران به جذب مخاطب کمک می‌کند، اما در شهرستان‌ها نمی‌شود از این شیوه استفاده کرد. هر منطقه و هر شهر شرایط خاص دارد و به همین دلیل تلویزیون بهترین انتخاب است. برای تهیه‌کننده و پخش‌کننده مهم این است تبلیغات تاثیر بیشتر روی مخاطب بگذارد.

علیخانی در پایان گفت: مسئله اصلی ما مختصات وشرایط سیماست. اگر فضایی ایجاد شود که از این ابزار درست استفاده کنیم به نتیجه مطلوب می‌رسیم. مسئولان باید همه اهالی سینما را با یک چشم نگاه کنند و رسانه ملی متعلق به همه این سینما باشد.

کد مطلب 761978

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha